GLAZ & VAES

Vintage Vazen

VINTAGE

Op rommelmarkten in binnen en buitenland speuren wij altijd naar de mooiste vintage accessoires van glas en keramiek. Hierdoor haal je altijd een uniek exemplaar in huis, want ook vazen verdienen een tweede leven vinden wij. Vaak maakt een krasje of enige slijtage juist iets heel karakteristiek. Helaas kunnen we door covid-19 op dit moment minder makkelijk speuren naar zulke pareltjes. Binnen Nederland kunnen we af en toe weer op pad, dus kijk regelmatig even op deze pagina of we wat moois hebben gevonden.

Filter

Categorie
Afmeting
Prijs
0100
Kleur

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

 • Voor mijn nieuwe huisje speurde ik naar toffe woonaccessoires, op Pinterest kwam ik op een prikbord een vaas tegen die ik helemaal te gek vond. Via insta een berichtje gestuurd, en ja hoor, Mariel van Glaz&Vaes had hem in de winkel staan. Binnen 3 dagen stond ze op de stoep met mijn bestelde vaas. Superblij met mijn aanwinst.

  Sandra van Bergum
 • De handgemaakte vaas die ik had besteld is echt helemaal naar wens, maar wiebelde nogal. Toch even gebeld en gevraagd of dit zo hoorde. Het was geen enkel probleem, ze konden hem wel even langsbrengen en omruilen. Afspraak gemaakt en binnen no time geregeld. Topservice en met een lach bezorgd, heel fijn. Bedankt Glaz&Vaes!

  Rick Ouwehand
 • In Loods5 Sliedrecht werden net nieuwe droogbloemringen opgehangen. Ik was er helemaal weg van. We raakten even aan de praat over al je mooie producten en je vertelde vol enthousiasme dat je alle boeketten en droogbloemringen zelf maakt. Je pakte hem ook nog even voor me in zodat hij veilig thuiskwam en vertelde hoe ik eventueel zelf nog bloemetjes eraan toe kan voegen of af kan halen. Ik wil je alleen maar even zeggen dat ik elke dag zo van de ring geniet. Echt met liefde gemaakt.

  Sofie van Heeteren

  CONTACT

  Via onderstaand contactformulier krijg je van maandag t/m zaterdag ( uitgezonderd feestdagen) altijd binnen 24 uur reactie op je bericht.

  CONTACTFORMULIER