OVER ONS

Al eeuwenlang worden de meest prachtige gebruiksvoorwerpen en vazen gemaakt van glas. Met wat van oorsprong een natuurproduct is en altijd een groot aandeel heeft gehad in het creëren van je eigen identiteit in huis en de passie die ik van jongs af aan heb voor glas en glaskunst ben ik vanaf 2020 met mijn bedrijf Glaz & Vaes begonnen. Ik neem je graag mee in de trends van nu, maar ook in design, basics, accessoires en droogbloemen. Wil je onze collectie graag eerst even in het echt zien, dan kun je altijd naar de mogelijkheden informeren om een aantal modellen op zicht thuis te bekijken.

Soms is het lastig om een keuze te maken of zoek je iets specifieks, daar help ik je graag mee. Ook voor de aankleding van je woning of bedrijf kun je bij ons terecht. Het afgelopen jaar heb ik al een paar prachtige opdrachten mogen afronden. 

Bij Glaz & Vaes vinden we het belangrijk dat je mooie kwaliteit krijgt voor een eerlijke prijs en streven we altijd naar makkelijk toegankelijke topservice met een lach.

Ik nodig je van harte uit om een kijkje te nemen op de website waarin we werken met vaste collecties, maar ook met de seizoenen en feestdagen meegaan. In de loop van 2021 zullen we vintage modellen gaan aanbieden, we struinen heel wat plekken af voor prachtige vazen, schalen en glaskunst. Daarmee haal je een uniek stuk in huis.

Hartelijke groet, Mariël

Waar kun je ons nog meer tegenkomen?

Een afspiegeling van een aantal van onze collecties kun je ook vinden bij FonQ en Loods5.

Lees verder
Eindelijk een webshop waar "echte" mensen achter zitten. Topservice, snel aan huis en uitstekende communicatie. Heerlijk winkelen vanuit huis voor mijn huis wanneer ik wil. Superblij met mijn Noble vazen. Ik kom snel terug voor meer moois!

— Joyce de Winter-Brown
Lees verder
De handgemaakte vaas die ik had besteld is echt helemaal naar wens, maar wiebelde nogal. Toch even gebeld en gevraagd of dit zo hoorde. Het was geen enkel probleem, ze konden hem wel even langsbrengen en omruilen. Afspraak gemaakt en binnen no time geregeld. Topservice en met een lach bezorgd, heel fijn. Bedankt Glaz&Vaes!

— Rick Ouwehand
Lees verder
Voor mijn nieuwe huisje speurde ik naar toffe woonaccessoires, op Pinterest kwam ik op een prikbord een vaas tegen die ik helemaal te gek vond. Via insta een berichtje gestuurd, en ja hoor, Mariel van Glaz&Vaes had hem in de winkel staan. Binnen 3 dagen stond ze op de stoep met mijn bestelde vaas. Superblij met mijn aanwinst.

— Sandra van Bergum

CONTACT

Via onderstaand contactformulier krijg je van maandag t/m zaterdag ( uitgezonderd feestdagen) altijd binnen 24 uur reactie op je bericht.

Social Media

Stelvio 14
1186 EE Amstelveen
T 06-42714337
E info@glazenvaes.nl

CONTACTFORMULIER