Meestgestelde vragen

Je mag van ons verwachten dat we binnen 1-3 werkdagen de bestelde artikelen leveren. Mochten we in uitzonderlijke gevallen of door onvoorziene omstandigheden hier niet aan kunnen voldoen, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Na betaling van je artikelen ontvang je een bevestiging per mail van je bestelling. Tevens ontvang je een track & trace code van Post NL. Zo kun je de status van je zending volgen.

Bij je geleverde bestelling zit een retourformulier met alle gegevens, deze voeg je bij het artikel wat je retour wilt sturen in de originele verpakking. Op dit formulier vindt je ook de voorwaarden van retourneren. Mocht je het formulier kwijt zijn, dan kun je er een onderaan de pagina vinden bij retourneren en ruilen. Je hebt hiervoor 30 dagen de tijd.

Let op, droogbloemen kunnen niet worden geruild.

Via ons contactformulier kun je ons 24/7 een berichtje sturen. Wij zullen van maandag t/m zaterdag  binnen 24 uur contact met je opnemen.

Ook zijn wij  telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00- 20.00 uur en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.  Met officiële feestdagen zijn we gesloten.

Je kunt onze producten bij Loods5 Sliedrecht en Loods5 Zaandam vinden, mocht je voordat je er heen gaat zeker willen weten of een product er ook daadwerkelijk is, en je niet voor niets gaat, dan raden we je aan om even contact met ons te zoeken. Eventueel kunnen we het gewenste artikel ook apart laten zetten bij de informatiebalie. Dit geeft uiteraard geen koopverplichting.

Je mag van ons verwachten dat wij alle artikelen naar behoren verpakken, helaas hebben we  niet altijd in de hand wat er met het pakket gebeurt wanneer het bij ons door de pakketdienst is overgenomen voor vervoer. Dan kan het gebeuren dat het beschadigd of gebroken aankomt, verneem je dit bij het aannemen van het pakket. Laat hem dan dicht, dan zullen wij kosteloos omruilen.

Constateer je na openen van het pakket dat er iets beschadigd is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, uiterlijk binnen 1 week, want ook dan zoeken we naar een passende oplossing.