GLAZ & VAES

Serviesgoed

Serviesgoed

Mooi serviesgoed geeft je eigen identiteit in je keuken en op tafel. Hoe fijn is het om 's morgens je eerste kop koffie of thee uit een mooi glas te drinken wat ook nog lekker in de hand voelt. Maar ook een set glazen met bijpassende karaf geeft uitstraling aan je gedekte tafel of ontvangstruimte van je bedrijf, Al ons serviesgoed is handgemaakt en in diverse prachtige kleuren verkrijgbaar,

Filter

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Categorie
Afmeting
Prijs
2645
Kleur
 • Eindelijk een webshop waar "echte" mensen achter zitten. Topservice, snel aan huis en uitstekende communicatie. Heerlijk winkelen vanuit huis voor mijn huis wanneer ik wil. Superblij met mijn Noble vazen. Ik kom snel terug voor meer moois!

  Joyce de Winter-Brown
 • De handgemaakte vaas die ik had besteld is echt helemaal naar wens, maar wiebelde nogal. Toch even gebeld en gevraagd of dit zo hoorde. Het was geen enkel probleem, ze konden hem wel even langsbrengen en omruilen. Afspraak gemaakt en binnen no time geregeld. Topservice en met een lach bezorgd, heel fijn. Bedankt Glaz&Vaes!

  Rick Ouwehand
 • Voor mijn nieuwe huisje speurde ik naar toffe woonaccessoires, op Pinterest kwam ik op een prikbord een vaas tegen die ik helemaal te gek vond. Via insta een berichtje gestuurd, en ja hoor, Mariel van Glaz&Vaes had hem in de winkel staan. Binnen 3 dagen stond ze op de stoep met mijn bestelde vaas. Superblij met mijn aanwinst.

  Sandra van Bergum

  CONTACT

  Via onderstaand contactformulier krijg je van maandag t/m zaterdag ( uitgezonderd feestdagen) altijd binnen 24 uur reactie op je bericht.

  CONTACTFORMULIER