Flower Power

Dat droogbloemen helemaal hot zijn in je interieur hoeven we niemand meer mee te geven. Wat voor mij begon als aankleding van de mooie collectie vazen, is helemaal uit de hand gelopen. Dit komt doordat de boeketten elke keer binnen no time uitverkocht waren en de bestellingen ons om de oren vlogen. 

Maar waar komt die flower power nou toch vandaan? Trends komen altijd weer terug. Aan het eind van de jaren ‘70 en begin jaren ‘80 waren ze ook erg in, maar eigenlijk is het drogen van bloemen helemaal niets nieuws. 

In het oude Egypte en later ook in de Victoriaanse tijd in Engeland werden bloemen al gedroogd en boeketten gebruikt. Het doet de meeste mensen vaak denken aan een romantische uitstraling, maar op het moment kun je droogbloemen ook zeker als eyecatcher gebruiken in een interieur van nu. Mooie boeketten in verschillende kleurstellingen, diverse maten flessen met een kurken dop of zelfs LED verlichting, maar ook ringen en natuurlijke kransen gedecoreerd met droogbloemen. 

Boeketten 

Wil je een eyecatcher? Kies dan voor een designvaas met een groot boeket. Dit kan in je lievelingskleur zijn, maar ook in een kleur die bij je interieur past. Kies ook eens echt voor flower power met een summer boeket, zoals in deze Bubble Green vaas.

Boeketten bubble green

In fles 

Droogbloemen in een fles staan erg leuk als accessoire op een salontafel, je kunt de kurken dop vaak van het flesje halen en er dan een kaarsje in zetten. Wat ook een optie is, is een fles met LED lampjes erin. Dit kan sfeer geven aan kleine saaie hoekjes en kun je eventueel ook gebruiken als nachtlampje.

Flower power in fles

Natuurlijke kransen

Hou je van romantische decoratie of hang je liever droogbloemen aan de muur? Dan zijn de natuurlijke kransen een lust voor het oog. De combinatie van natuurlijke materialen geeft een zachte uitstraling.

Kortom, je hebt enorm veel mogelijkheden. Staat jouw favoriete kleur er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. We maken alles graag naar jouw smaak en wensen, want droogbloemen mogen echt niet missen in het interieur van nu!

Flower power katje roze

Glaz & Vaes logo

INLOGGEN

Goedendag!

Ik kan me zo voorstellen dat je even snel iets wilt vragen over een product van Glaz&Vaes, misschien ben je op zoek naar iets specifieks, je hebt een idee of juist geen idee. Klik dan HIER en ik beantwoord binnen openingstijden zo snel mogelijk jouw vraag.

Hartelijke groet, Mariel