GLAZ & VAES

Boeketten

Boeketten

Wij werken met de bloemen die in het seizoen verkrijgbaar zijn, hierdoor heb je altijd een boeket dat bij het seizoen past. Je kunt echt maanden plezier hebben van je bloemen, zeker wanneer je ze niet in het directe zonlicht zet. We hebben een wisselende collectie waar je uit kunt kiezen, maar we maken ook boeketten in de kleuren van jouw wens en zo groot of klein als je maar wilt. Informeer gerust naar de mogelijkheden

Filter

Toont alle 4 resultaten

Categorie
Afmeting
Prijs
1725
Kleur
 • Droogbloemen Boeket Ice Blue

  19.95
 • DROOGBLOEMEN BOEKET LILA

  24.95
 • Uitverkocht.

  DROOGBLOEMEN BOEKET MULTI COLOR

  17.95
 • DROOGBLOEMEN BOEKET YELLOW

  19.95
 • Voor mijn nieuwe huisje speurde ik naar toffe woonaccessoires, op Pinterest kwam ik op een prikbord een vaas tegen die ik helemaal te gek vond. Via insta een berichtje gestuurd, en ja hoor, Mariel van Glaz&Vaes had hem in de winkel staan. Binnen 3 dagen stond ze op de stoep met mijn bestelde vaas. Superblij met mijn aanwinst.

  Sandra van Bergum
 • De handgemaakte vaas die ik had besteld is echt helemaal naar wens, maar wiebelde nogal. Toch even gebeld en gevraagd of dit zo hoorde. Het was geen enkel probleem, ze konden hem wel even langsbrengen en omruilen. Afspraak gemaakt en binnen no time geregeld. Topservice en met een lach bezorgd, heel fijn. Bedankt Glaz&Vaes!

  Rick Ouwehand
 • Eindelijk een webshop waar "echte" mensen achter zitten. Topservice, snel aan huis en uitstekende communicatie. Heerlijk winkelen vanuit huis voor mijn huis wanneer ik wil. Superblij met mijn Noble vazen. Ik kom snel terug voor meer moois!

  Joyce de Winter-Brown

  CONTACT

  Via onderstaand contactformulier krijg je van maandag t/m zaterdag ( uitgezonderd feestdagen) altijd binnen 24 uur reactie op je bericht.

  CONTACTFORMULIER