GLAZ & VAES

Ringen - Kransen

Ringen - Kransen

Alle ringen en kransen worden door onszelf met de hand gemaakt. Hierin is van alles mogelijk. Je vindt hier een collectie van diverse maten, bloemen, kleuren en andere voornamelijk natuurlijke materialen. Zoek je een ring of krans in een bepaalde kleurstelling of voor een bepaalde gelegenheid ( geboorte, bruiloften ed.), dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Omdat alle ringen en kransen met liefde en aandacht gemaakt worden heb je altijd een unieke decoratie in je huis.

Filter

Enig resultaat

Categorie
Afmeting
Prijs
1920
Kleur
 • Droogbloemenring Summer

  19.95
 • De handgemaakte vaas die ik had besteld is echt helemaal naar wens, maar wiebelde nogal. Toch even gebeld en gevraagd of dit zo hoorde. Het was geen enkel probleem, ze konden hem wel even langsbrengen en omruilen. Afspraak gemaakt en binnen no time geregeld. Topservice en met een lach bezorgd, heel fijn. Bedankt Glaz&Vaes!

  Rick Ouwehand
 • Eindelijk een webshop waar "echte" mensen achter zitten. Topservice, snel aan huis en uitstekende communicatie. Heerlijk winkelen vanuit huis voor mijn huis wanneer ik wil. Superblij met mijn Noble vazen. Ik kom snel terug voor meer moois!

  Joyce de Winter-Brown
 • Voor mijn nieuwe huisje speurde ik naar toffe woonaccessoires, op Pinterest kwam ik op een prikbord een vaas tegen die ik helemaal te gek vond. Via insta een berichtje gestuurd, en ja hoor, Mariel van Glaz&Vaes had hem in de winkel staan. Binnen 3 dagen stond ze op de stoep met mijn bestelde vaas. Superblij met mijn aanwinst.

  Sandra van Bergum

  CONTACT

  Via onderstaand contactformulier krijg je van maandag t/m zaterdag ( uitgezonderd feestdagen) altijd binnen 24 uur reactie op je bericht.

  CONTACTFORMULIER