GLAZ & VAES

Ringen - Kransen

Ringen - Kransen

Alle ringen en kransen worden door onszelf met de hand gemaakt. Hierin is van alles mogelijk. Je vindt hier een collectie van diverse maten, bloemen, kleuren en andere voornamelijk natuurlijke materialen. Zoek je een ring of krans in een bepaalde kleurstelling of voor een bepaalde gelegenheid ( geboorte, bruiloften ed.), dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Omdat alle ringen en kransen met liefde en aandacht gemaakt worden heb je altijd een unieke decoratie in je huis.

Filter

Toont alle 2 resultaten

Categorie
Afmeting
Prijs
1943
Kleur
 • Droogbloemenkrans

  42,95
 • Droogbloemenring Summer

  19,95
 • Voor mijn nieuwe huisje speurde ik naar toffe woonaccessoires, op Pinterest kwam ik op een prikbord een vaas tegen die ik helemaal te gek vond. Via insta een berichtje gestuurd, en ja hoor, Mariel van Glaz&Vaes had hem in de winkel staan. Binnen 3 dagen stond ze op de stoep met mijn bestelde vaas. Superblij met mijn aanwinst.

  Sandra van Bergum
 • In Loods5 Sliedrecht werden net nieuwe droogbloemringen opgehangen. Ik was er helemaal weg van. We raakten even aan de praat over al je mooie producten en je vertelde vol enthousiasme dat je alle boeketten en droogbloemringen zelf maakt. Je pakte hem ook nog even voor me in zodat hij veilig thuiskwam en vertelde hoe ik eventueel zelf nog bloemetjes eraan toe kan voegen of af kan halen. Ik wil je alleen maar even zeggen dat ik elke dag zo van de ring geniet. Echt met liefde gemaakt.

  Sofie van Heeteren
 • De handgemaakte vaas die ik had besteld is echt helemaal naar wens, maar wiebelde nogal. Toch even gebeld en gevraagd of dit zo hoorde. Het was geen enkel probleem, ze konden hem wel even langsbrengen en omruilen. Afspraak gemaakt en binnen no time geregeld. Topservice en met een lach bezorgd, heel fijn. Bedankt Glaz&Vaes!

  Rick Ouwehand

  CONTACT

  Via onderstaand contactformulier krijg je van maandag t/m zaterdag ( uitgezonderd feestdagen) altijd binnen 24 uur reactie op je bericht.

  CONTACTFORMULIER